Volkswagen Touareg – A karaván legújabb tagja

Régóta vártuk már, végre itt van! Bemutatták a Volkswagen legújabb csúcsmodelljét Magyarországon, az új Touareget! Nézzük is a részleteit!

Március legvégén mutatták be a Volkswagen legújabb hobbi terepjáróját, a vadonatúj Volkswagen Toureget. Az autó (habár a magyarországi bemutatón egy étterem közepén volt) azonnal magára vonzotta az emberek tekintetét. Na, de mit lehet tudni az autóról?

Külső

Az autó egyszerre gyönyörű, robosztus és sportos. Olyan kialakítású, ami az ember tekintetét még egy budapesti csúcsforgalom közepén is magával fogja vonzani. A külsőnél fontos megjegyezni, hogy ez nem egy facelift, vagy egy ráncfelvarrt modell, hanem egy teljesen újragondolt, az utolsó csavarig megváltoztatott modell lett, ami az étterem szórtfényei mellett is egyértelműen látszódott.

Belső

Az autó külsejénél a belső még jobban beszippantja az embert. A kényelem érzete tovább nő, amint bepattanunk a végletekig finomított bőrülésekbe. Ekkor jön el az a pont, amikor azt mondja az ember, jó én innen már nem szeretnék többet kiszállni.

Ha sikerül magunkhoz ragadni az irányítást, akkor egy egészen elképesztő, 15,2 colos érintőképernyő fogad minket, ami egy kisebb televízió méretével ér fel. Ráadásként a kormány mögött is egy 12 colos kivetítő ontja magából a különböző adatokat, ezzel fokozva a vezetési élményt.

Azonban azok sem járnak rosszul, akik „csak” utaznak, hiszen hatalmas terek fogadják a sofőrön kívüli utasokat is, így mindenki kényelmesen utazhat, amire még egy lapáttal rátesz az ülések különböző kényelmi funkciói is.

Innováció

Az autó a mellett, hogy gyönyörű és kényelmes, rengeteg innovatív megoldással is érkezett, amit ha elkezdenénk sorolni akkor még holnap is itt ülnénk, szóval nézzük a legfontosabbakat.

Az óriási műszerefal mellett (ami a már előbb említett „monitor”) az autót a Volkswagenek közül először egy éjjellátó rendszerrel látták el, ami képes kiszúrni az autó elé kerülő élőlényeket, vagy az esetleges tereptárgyakat több száz méter távolságból is, és a lehetséges ütközés előtt (aminek az elkerülésére persze az autó időben felkészül) még külön villognak az első fényszórók, ezzel figyelmeztetve a közelgő veszélyre. Nagyvonalakban és 2184 karakterben összefoglalva ennyi fért a mai bemutatónkba, amit terveink szerint folytatni fogunk!

Ezúton köszönjük szépen a látványos bemutatót a Porsche Hungáriának, azon belül is a Volkswagen csoportnak. Reméljük, hogy a következő találkozás alkalmával már a terepre is kivihetjük a gépet.

2018-05-16T00:00:02+01:00 2018. 05 16|Szponzorált tartalom|

About the Author:

Mondd el a véleményed!