Több erőt érzel magadban? Többre vagy képes, de nem tudod, hogy hozhatod ki magadból? Egy utolsó lökésre, megerősítésre van szükséged? Nagyon jó, azt tanácsoljuk, hogy halgass egy tapasztalt milliárdos szavaira!

Egészen pontosan halgass Kulcsár Tiborra a Kulcs-Soft Nyrt. tulajdonosára és vezetőjére. Ha esetleg nem ismernéd, Tiborról azt kell tudni, hogy az egyfős vállalkozásával egy aprócska albérletből egészen a tőzsdéig menetelt. Pluszban érdemes még róla megjegyezni, hogy a Ferrari Klub elnöke is.

Tiborral volt szerencsénk több interjút is készíteni, illetve személyesen is találkoztunk vele párszor. Minden beszélgetés alkalmával tudott újat és valami izgalmasat mondani, most elmeséljük az egyik korábbi történetét.

Egyszer feltettük neki a kérdést, mi a sikerének a titka?

Erre a kérdésre csak annyit mondott, ezt már rég megírtam, sőt ingyenesen is elérhető!

Nagyon meglepő volt ez a válasz, de azóta már többször el is ovlastuk a könyvet! Kis kedvcsinálónak bemutatjuk azokat az alapokat, amiket kiemelt!

Mi tehát a siker titka? Négy szó: álom, vágy, hit, cél!

1, Álom

Különbség van álom és álmodozás között! Az álmodás konkrét és nem is könnyű feladat. Az álomnak pontosnak, precíznek, és élőnek kell lennie, hogy tudd, valójában mi az, amire vágyhatsz!

Nem elég csak képzelődni, le is kell írni. A sikeres embereket az különbözteti meg a sikertelenektől, hogy ők papírra is vetik az álmukat, mert akkor vagy képes birtokolni, ha látod is!

2, Vágy

Itt dől el, hogy csak álmodozás marad, vagy megvalósítandó álom. Onnan tudod, hogy jól sikerült az első lépcső, hogy mindennél jobban vágysz arra, hogy megvalósítsd!

Nem kifogásokat keresel, nem problémákban gondolkozol, hanem megoldandó helyzetekben! Bármit megtennél érte, amit Isten és ember törvénye megenged!

Tibor többször elmondta már nekünk, hogy konkrét célok nélkül nem lehet közelebb kerülni az álmodhoz. E helyett, be kell keményíteni, és őszintén meg kell mondani, hogy igen, én innentől kezdve havonta 100 millió forintot szeretnék keresni és pont. Akik ebben támogatnak azok velem jöhetnek, akik nem, azoknak viszont egyáltalán nem adok a véleményükre.

Itt van az a kínos szakasz, amikor a körülötted lévő hitetlenkedők majd megpróbálnak lehúzni, a régi barátok kinevetni, a család lebeszélni.

Ez egy társadalmi csapda. Mindenhonnan azt az üzenetet kapod, hogy fizetésből ragyogóan meg lehet élni, minek lennél milliárdos. Ez igaz is, de ezzel a gondolkodásmóddal soha sem leszel milliárdos.

Vajon vágyod eléggé az álmod ahhoz, lépj?

3, Hit

Csak akkor tudod megvalósítani a vágyott álmod, ha hiszel benne.

Onnan tudod, hogy hiszel benne, ha meg is tudnál halni érte! Ha valamiért nem hiszel benne, vagy menet közben elbizonytalanodsz, az is lehet, hogy nem a saját álmod akarod megvalósítani, hanem a környezetedből rád erőszakolt álmot.

Lépj vissza párat, és kezd elölről a folyamatot!

4, Célok

Csak akkor lesz sikeres a cselekvésünk, ha a tetteinket célok vezérlik!

Min szokott elcsúszni a dolog? Túl nagy célokat tűzünk ki túl nagy távolságra, vagy éppen mérhetetlenné tesszük őket, így nincs visszajelzés!

Ne 10 kilót akarj lefogyni az év végéig, hanem 3 dekát naponta! Ne plusz 6 milliót akarj keresni az év végére, hanem plusz 500 ezret havonta!

Ez nagyon fontos! Könnyű célokat kell kitűzni, és egyik mérföldkőtől látni kell a következő mérföldkövet!

+1 Konklúzió

Onnan tudjuk, hogy nem lehetetlen küldetés milliárdossá válni, mert emberek ezrei teszik ezt folyamatosan (Magyarországon is).

Nem különbözünk fizikálisan, ugyanúgy vagyunk összerakva, az egyetlen különbségünk a mindsetünk (gondolkodásmódunk), valamint a szokásrendszerünk.

Változtassunk hozzáállásunkon és szokásainkon, és megváltozik a világunk!

Kötelező olvasmányként ajánljuk: Kulcsár Tibor – A világon élni csak hősként érdemes! c. könyvét!

Ha pedig szeretnéd Tibor szavait élőben meghallgatni, arra is van lehetőséged a november 23-án megrendezésre kerülő konzultációján!

Mi biztosan ott leszünk! Találkozzunk november 23-án, pénteken!