„Mindig menj el mindenhova.” Tanította nekünk egy sikeres ember. Na de hogyan működik ez a gyakorlatban?

Van egy ötleted, egy álmod. Hajtod minden nap. Egyedül, vagy csapatban, lelkesen vagy fáradtan, és azt gondolod – ennek már sosem lesz vége? De, egyszer vége lesz, majd ha bepattansz a Ferraridba! Persze, persze úgyse sikerül gondolod magadban. Én viszont pont tudok egy helyet, ahol olyan emberektől kapsz tanácsot, akik már vettek maguknak Ferrarit! (Nem is egyet.) A cikkben elhelyeztem a kedvenc idézeteimet azzal a milliárdossal, akit mi már korábban meginterjúvoltunk és előad majd november 29-én a konferencián. (Amúgy egy konferencián ismertük meg.)

  1. Új emberek

  • Akarsz valamit igazán híres, gazdag vagy hozzád hasonló gondolkodású emberektől?
  • Elakadtál, lenne kérdésed?
  • Azt gondolod, hogy cégvezetőként egyedül állsz a nagy magyar valóságban és próbálsz megmaradni a viharban?

Akkor egy konferencia pont neked való! Nem tudod ki mellett ülsz majd, ki mellé sodor a szerencse ebéd közben, vagy esetleg kit sikerül elkapnod a folyosón? El kell menned, mert csak a helyszínen sikerülhet!

Kulcsár Tibor gondolata

A mai fiatalok túlságosan jól élnek, mindent könnyen meg tudnak szerezni, én ezt egy nagyon nagy gátnak érzem.

2. Új gondolatok

Mondok valami meglepőt: szerintem egy konferencia nem csak az előadásokról szól. Oké, nem kizárólag az előadásokról, azokból úgy is csak a néhány legfontosabb gondolatot viszed haza a fejedben. Egyrészt, mert nem is tudsz mindent megjegyezni, másrészt pedig nem szólhat minden gondolat személyesen neked. Egy pár gondolatot kell csak hazavinned, ami meg fogja határozni a következő hónapjaidat!

Idézet Kulcsár Tibortól

Nekem az a gazdagság, ha meg tudom venni azt, amit szeretnék.

3. Új irányok

Máshogy fogod csinálni, fel fogsz töltődni, lelkes leszel, energikus. Lehet hogy szereztél új barátokat, lehet hogy szereztél új mentorokat, lehet, hogy szereztél új ügyfeleket, lehet hogy megszerezted az összeset! Csak rajtad áll. Megerősítenek abban amit eddig is jól csináltál, vagy jobb útra terelnek, ez egy konferencia igazi haszna!

Kulcsár Tibor szavai

Nem kell a világ legsikeresebb cégének lenned, elég annyi is, ha sikeresebb vagy, mint a körülötted lévő vállalatok.

Mit lépj most?

Mondom a tuti tippet: November 29: Freedom Business Konferencia, 3 hét múlva! Még pont időben vagy! A jegy nem drága, az előadók nagyon jók, és hát mit szerénykedjünk, mi is ott leszünk!